This is Delphi, A free premium blogger theme for you.

dissabte, 15 de juny del 2013

Ara sí, ara ja podeu veure-ho!

Un cop acabat el curs d'informàtica d'aquest any, vam fer un soparet per celebrar la feina ben feta i desitjar-nos bones vacances. Fins aquí, tot bé. El que no sabien els alumnes és que aquest any el sopar tenia sorpresa ;)

Aquí està:


L'Ajuntament va imprimir i enquadernar els treballs que han fet els alumnes: la història de casa seva, i després de la teca els vam repartir.

La veritat és que han treballat MOLT aquest any, i  després de mesos d'escriure, buscar informació, fotos, fer l'arbre genealògic, etc. aquesta feina es mereixia "ser visible".

La llàstima és que no pogueu llegir-ne el contingut perquè de veritat que totes les cases tenen la seva història, curiositats... i per descomptat les persones que han viscut en elles i les han mantingudes/transformades també.

De veritat que veure les cares dels alumnes en tenir a les mans "els llibres", no té preu perquè per fi han vist materialitzat el seu esforç. Sabeu què vull dir? Imagino que cadascú ja sap el que li ha costat (o no, perquè jo diria que fins i tot s'ho han passat bé) fer el treball però el fet de tenir-lo dins de l'ordinador els pot donar una idea força inconcreta del resultat. Veure el projecte sobre paper, tenir-lo a les mans amb les fotos ben posades, tot explicat, poder passar les pàgines amb el dit, veure el volum... jo diria que a més de ser una sorpresa per ells els va fer molta il.lusió.

I per a mi això, aquests moments, són una de les coses que donen sentit a la meva feina i fan que tingui ganes de continuar endavant amb nous projectes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada